Koray Aydın TBMM'de konuştu AK Parti'liler sustu

MHP Milletvekili Koray Aydın'ın TBMM'de süren bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmayı AK Partili vekiller derin bir sessizlik içinde dinledi.

11 Aralık 2014 Perşembe 01:00
Koray Aydın TBMM'de konuştu AK Parti'liler sustu






Koray Aydın TBMM'de konuştu AK Parti'liler sustu

Koray Aydın TBMM konuşması, Koray Aydın Yüce Divan savunması

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın TBMM'de süren bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmayı AK Partili vekiller derin bir sessizlik içinde dinledi. 2015 yılı bütçe görüşmeleri Meclis Genel Kurulu'nda görüşülürken ortam gerildi.
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Başbakan Davutoğlu’nun partisine suçlayıcı konuşmalarından ardından satışma olduğu gerekçesiyle söz alıp kürsüye gelerek Davutoğlu’na cevap verdi.
Koray Aydın 'Ben Yüce Divan'ı gitmek için TBMM'ye tek başıma geldim, partim o zaman Meclis dışındaydı, tek başıma gittim hesabımı verdim, yüce mahkeme heyeti 11 hakimin ittifakıyla en ufak bir şüphe duymadan verilen bir kararlar ben Anayasa Mahkemesi'nin tarihine geçtim. Hepsinin oyuyla aklanarak çıktım, arkamda ne siyasi testek ne TBMM desteği olmadan yargılandım' dedi.

2015 Bütçe görüşmelerinde TBMM Genel Kurulu’nda konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, “Başbakan Ahmet Davutoğlu daha üç gün önce bakanınız beni yüce divana göndermeyin diye yalvarıyordu. Arkadaşlar hırsızlık yaparken yakalanana hırsız denir” dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2014 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.