Adana ASKİ Spor Begüm Dalgalar'ı renklerine bağladı

TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, geçen sezon Beşiktaş forması giyen 1988 doğumlu milli forvet Begüm Dalgalar'ı 2 yıllığına renklerine bağladı. Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, önümüzdeki sezonun...

21 Mayıs 2015 Perşembe 13:39
Adana ASKİ Spor Begüm Dalgalar'ı renklerine bağladı






TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, geçen sezon Beşiktaş forması giyen 1988 doğumlu milli forvet Begüm Dalgalar'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, önümüzdeki sezonun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek " Begüm Dalgalar Türkiye'nin en iyi uzun forvetlerinden biri. Kendisi şu anda A Milli Takım ile birlikte İspanya'da bulunuyor. Adana'da oynamaktan mutlu olacağını söyleyen Begüm ile 2 yıllık kontrat imzaladık. Yeni transferimiz Adanalı basketbolseverlere hayırlı olsun" dedi.
Begüm Dalgalar, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile toplam 28 maçta 23 dakika ortalama ile oynadı. Bu süre içerisinde ortalama 6 sayı ve 3,5 ribaund kaydetti.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.