AKHİSAR BELEDİYESPOR-ÇAYKUR RİZESPOR NOTLARI

HOLOSKO ÇAYKUR RİZESPOR FORMASIYLA MANİSASPOR'da 2005-2007 yılları arasında forma giyen Filip Holosko, bu kez Çaykur Rizesspor formasıyla 19 Mayıs Stadı'nın çimlerine çıktı. 2007-2008 sezonunda Beşiktaş'a gittikten sonra bu sezon başında...

28 Aralık 2014 Pazar 17:26
AKHİSAR BELEDİYESPOR-ÇAYKUR RİZESPOR NOTLARI







HOLOSKO ÇAYKUR RİZESPOR FORMASIYLA
MANİSASPOR'da 2005-2007 yılları arasında forma giyen Filip Holosko, bu kez Çaykur Rizesspor formasıyla 19 Mayıs Stadı'nın çimlerine çıktı. 2007-2008 sezonunda Beşiktaş'a gittikten sonra bu sezon başında Karadeniz ekibine kiralanan Slovak futbolcuya futbolseverler büyük ilgi gösterdiler. Manisaspor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman'da Çaykur Rizespor'un teknik patronu olarak görev yaptı.
3 FUTBOLCUYA ROTASYON
Akhisar Belediyespor'da geçen haftaki Beşiktaş maçının kadrosunda yer alan 3 futbolcu Çaykur Rizespor karşısında forma giymedi. Sakatlıkları bulunan Uğur Demirok ve Saidi Ntibazonkiza tribüne çıkarken teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Djoum'u yedek soyundurdu. Bu futbolcuların yerine Ahmet Cebe, Bruno ve Kenan ilk 11'de görev yaptı.
ÇAYKUR RİZESPOR'DA DA 3 DEĞİŞİLİKLİK
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, geçen hafta içi sahada Gaziantepspor'a 1-0 yenilen kadroda biri zorunlu 3 değişiklik yaptı. Hikmet Karaman, cezalı olan Koray 'ın yanı sıra Sezer Özmen'i de kadoroya almazken, Lualula'yı ise yedek oturttu. Üç futbolcunun yerine Orhan, Giray ve Liban Abdi forma giydi.
1500 TARAFTAR İZLEDİ
Soğuk bir havada oynanan maçı yaklaşık 1500 Akhisarlı taraftar izlerken, konuk takıma 20 kişilik bir grup destek verdi.
AKÇAY İSTİFAYA DAVET EDİLDİ
Maraton tribününde oturan Akhisarlı futbolseverler, 24'üncü dakikada gelen ilk golden itibaren teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ı istifaya davet etti. Tecrübeli teknik adam, ilk yarı bitiminde soyunma odalarına giderken kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.