Akhisarspor Fenerbahçe'yi hem şampiyonluktan, hem de kupadan etti

Fenerbahçe bu sezon üç kez karşılaştığı Teleset Mobilya Akhisarspor'dan çektiği kadar kimseden çekmedi.

11 Mayıs 2018 Cuma 10:12
Akhisarspor Fenerbahçe'yi hem şampiyonluktan, hem de kupadan etti






Akhisarspor Fenerbahçe'yi hem şampiyonluktan, hem de kupadan etti

  Fenerbahçe bu sezon üç kez karşılaştığı Teleset Mobilya Akhisarspor'dan çektiği kadar kimseden çekmedi. Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek bu sene sarı lacivertliler için hayati önem taşıyan olayların başrolünde yer aldı.

   Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’ın üç puan gerisinde olan Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor’a yine bu sezon oynadığı 3 maçı da kaybederek adeta çifte kupadan olma yoluna geldi. Sarı lacivertliler Akhisar’ı Süper Lig’de iki maçta yense Galatasaray’ın 3 puan gerisinde değil önünde olacaktı. Fenerbahçe ayrıca Türkiye Kupası’nda da Akhisar’a finalde boyun eğdi ve büyük hüsran yarattı.

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de Akhisar’a karşı ligde oynadığı iki maçta 6 puan alsaydı 72 puanda olacaktı ve son 2 haftaya girilirken büyük avantaj yakalayacaktı. Akhhisar karşısında bir türlü şanssızlığını kıramayan Sarı-Lacivertliler, oynanan üç maçı kazanması halinde Türkiye Kupası’nın haricinde Süper Lig şampiyonluğunda da önde olabilirdi.

   Akhisar’un teknik direktörü Aykut Kocaman da maç sonu açıklamasında, “Fenerbahçe’ye karşı psikolojik üstünlüğümüz oluştu” açıklamasını yapmıştı.

FENERBAHÇE’NİN BU SEZONKİ AKHİSAR KARNESİ

29.09.2017 Akhisarspor 1-0 Fenerbahçe (Lig)

04.03.2018 Fenerbahçe 2-3 Akhisarspor (Lig)

10.05.2018 Akhisarspor 3-2 Fenerbahçe (Kupa)

Sözcü

Son Güncelleme: 11.05.2018 07:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.