Altınordulu Halil İbrahim'in bonservisi 2.3 milyon TL

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde 22 yaşındaki Halil İbrahim Tuna'nın bonservis bedelini 2.5 milyon TL olarak belirledi. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrapim'le Trabzonspor...

05 Haziran 2015 Cuma 11:15
Altınordulu Halil İbrahim'in bonservisi 2.3 milyon TL






PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetim, cazip bir teklif gelmesi halinde 22 yaşındaki Halil İbrahim Tuna'nın bonservis bedelini 2.5 milyon TL olarak belirledi.
22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrapim'le Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'in ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi. Geçen sezon Gökhan Karadeniz'i Trabzonspor'a 900 bin Euro'ya satarak transfer bütçesinin büyük bir bölümünü karşılayan yönetimin, 2 kulüple Hall İbrapim konusundaki pazarlığını sürdürdüğü ifade edildi. Altınordu'da bu sezon 28 maçta forma giyip 4 gol atan Halil İbrahim'in transferinin önümüzdeki hafta netleşeceği bildirildi.
Yine sağ kanatta forma giyen Cengiz Ünder'e de bazı Süper Lig kulüplerinden teklif geldiği ancak 18 yaşındaki oyuncunun tecrübe kazanmasını isteyen yönetimin transfere vize vermediği öğrenildi.
Bu arada yönetimin iç transferde yeniden anlaşmak istediği Göksu, Rıza, Tolgahan ve Kemal'i önümüzdeki hafta ikna etmeye çalışacağı bildirildi.
SÜPER KUPA HEYECANI
Coca Cola Gelişim Ligleri U19 Elit 1'inci Ligi'ni en yakın rakibine 21 puan fark atarak namağlup lider bitiren Altınordu, salı günü U19 Elit Süper Lig lideri Beşiktaş ile oynayacağı U19 Süper Kupa finaline iddialı hazırlanıyor. Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak finali kazanarak kupayı kaldırmak istediklerini belirten Genel Kaptan Savaş Serdar, "İspanya'da 10 günlük hazırlık kampında 3 önemli maç oynadık. Bu ekip, sezon içinde sergilediği performans ve A Takım düzeyine çıkardığı oyuncularıyla Süper Kupa'yı hak ettiğini gösterdi" dedi. Antrenör Gökhan Ertunç da emeklerinin karşılığını almak için kupayı istediklerini dile getirdi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.