Ay-yıldızlılar çeyrek finali zora soktu

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Erkek Milli Basketbol Takımı, Venezuela'ya 76-67 yenildi. Ay-yıldızlılar, Litvanya'nın Yunanistan'ı yenmesi durumunda adını çeyrek finale yazdıracak.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 20:08
Ay-yıldızlılar çeyrek finali zora soktu






SAMSUN (AA) - Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda Erkek Milli Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki beşinci maçında Venezuela'ya 76-67 mağlup oldu.
Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı basketlerle geçilirken, konuk ekip çeyreği 20-18 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan Venezuela, soyunma odasına 33-28 önde gitti.
Maçın ikinci yarısına etkili başlayan ve farkı çift hanelere kadar çıkaran Venezuela, üçüncü çeyreğini 53-51 önde kapattığı karşılaşmadan 76-67 galip ayrıldı.
Bu sonucun ardından ay-yıldızlılar, grubu 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile tamamladı.
Milliler, Litvanya'nın Yunanistan'ı yenmesi durumunda gruptan 4. olarak çıkacak. Yunanistan'ın Litvanya'yı yenmesi durumunda ise ay-yıldızlılar çeyrek finale adını yazdıramayacak.
Muhabir: Süha Gür

Son Güncelleme: 25.07.2017 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.