Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan taraftarına teşekkür

BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı, Gençlerbirliği maçında Atatürk Stadı'nı doldurarak takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarına teşekkür etti. Başkan Recep Bölükbaşı, bu konuda şunları söyledi: "Futbolcularımız...

09 Şubat 2015 Pazartesi 10:19
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan taraftarına teşekkür






BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı, Gençlerbirliği maçında Atatürk Stadı'nı doldurarak takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarına teşekkür etti.
Başkan Recep Bölükbaşı, bu konuda şunları söyledi:
"Futbolcularımız kapanan bir takımı açmaya çalıştılar. Bütün takımlar, bize karşı hem kapanıyor, hem de çok sert oynuyorlar. Güzel maç oldu. Son dakikada galibiyet geldi. Bursaspor bu. Son ana kadar maçı bırakmıyoruz. Muhteşem taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımızı canlandırdılar."
Futbolcularını verdikleri mücadele nedeniyle kutlayan Başkan Recep Bölükbaşı, böylesine yüksek tempoda mücadele ettikleri için teşekkür ettiğini belirtirken de şöyle konuştu:
"Herkes tribüne gelsin. Ne istiyorlarsa onu yapıyoruz. Futbolcu satmayın dediler, satmadık. Bilet fiyatlarını indirin, dediler, indirdik. Çok güzel bir birliktelik yakalandı. Puanımızı 33 yaptık. Kupada da çarşamba günü istanbul Başakşehir ile karşılaşacağız. Ardından ligde Beşiktaş ile karşı karşıya geleceğiz. Önce iyi futbol oynayacağız. Ümit ediyorum galibiyetle döneriz. Böyle oynasınlar canımızı yesinler."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.