Bursaspor konuğu Kardemir Karabükspor

Cemal EKENTOK/BURSA,()- BURSASPOR, yarın sahasında ligde kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak. HAKEM ALİ PALABIYIK Atatürk Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak olan Bursaspor-Kardemir...

08 Mayıs 2015 Cuma 11:05
Bursaspor konuğu Kardemir Karabükspor






Cemal EKENTOK/BURSA,()- BURSASPOR, yarın sahasında ligde kalma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak.
HAKEM ALİ PALABIYIK
Atatürk Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak olan Bursaspor-Kardemir Karabükspor mücadelesini Ankara bölgesi hakemlerinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Gökmen Olgaç yapacak. Dördüncü hakem ise Çağdaş Altay, ilave hakem olarak Serkan Çınar ile Bülent Birincioğlu olacak.
BURSASPOR EVİNDE ÜSTÜN
Bursaspor, Kardemir Karabükspor'la bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar bu maçlarda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 7 yenildi aldı. Bursaspor, sahasında oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.
BURSASPOR’DA 4 EKSİK VAR
Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesinde Bursaspor’da 3 cezalı 1 sakat var. Sakat Civelli ile birlikte kart cezalıları Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve Aziz Eraltay forma giyemeyecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.