Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni başkanı Ali Demirhan

OLAĞANÜSTÜ genel kurulda Başkanlığa seçilen Ali Demirhan, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Şampiyon yapmaya geldik" dedi. Yönetim kurulu toplantısı öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u tesislerinde basın toplantısı...

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:50
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni başkanı Ali Demirhan






Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni başkanı Ali Demirhan

OLAĞANÜSTÜ genel kurulda Başkanlığa seçilen Ali Demirhan, "Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Şampiyon yapmaya geldik" dedi. Yönetim kurulu toplantısı öncesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Ali Demirhan,  genel kurulda deneyimli bir kadroyla yeni dönem için görev aldıklarını söyledi. Erzurumluların, Erzurumspor taraftarlarının Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a sahip ve destek olmalarını istedi.
Eski Başkan Saim Özakalın ve yönetiminin kulübü iyi yönettiğini, borçsuz olarak teslim aldıklarını açıklayan Demirhan, alt yapıya ve tesisleşmeye büyük önem vereceklerini ve Türk sporuna alt yapıdan yetiştirecekleri futbolcuları hediye edeceklerini belirtti.
Yönetimin istikleri doğrultusunda transfer yapacaklarına işaret eden Demirhan, şöyle konuştu:
"En büyük amacımız bu layık gördükleri makamda Erzurumsporu başarıdan başarıya taşımak. Bunun için yoğun görüşmeler yapıyoruz. Futbolun çok güzel tarafı var.
Ama aynı zamanda zor yönleri de var. Her hafta insanlar sizden başarı bekliyor. Hata yapma şansınız yok. Bizde ekip olarak başaramıdığımız anda başaracak arkadaşlara bu işi bırakırız. Sportif başarı kolay gelebilir ama kurumsal başarının zamana ihtiyacı var. Biz bir sene sonra takımı şampiyon yapmak için geldik. Şampiyon yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. diye konuştu"   FOTOĞRAFLI    

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.