Donk'un çıldırtan mesajları Kasapaşa'yı ayağa kaldırdı

Türk takımında oynuyor, Süper Lig'te top koşturuyor, ama Türk takımlarının rakiplerine destek mesajları vermekten geri durmuyor. Yok artık Donk!

13 Mart 2015 Cuma 08:24
Donk'un çıldırtan mesajları Kasapaşa'yı ayağa kaldırdı






Donk'un çıldırtan mesajları Kasapaşa'yı ayağa kaldırdı

Kendisi Kasımpaşa'da oynuyor, ama ruhu Avrupa maçlarında Türk takımlarının rakiplerine destek veriyor. Kasımpaşa'nın en çok tartışılan oyuncularından Ryan Donk, Beşiktaş Brugge maçı sırasında Hollanda takımına destek veren mesajlar atınca ortalık karıştı. Yüzlerce Kasımpaşa taraftarı Donk'u sert şekilde eleştiren mesajlar atarak tepkisini dile getirdi. Kasımpaşa'nın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, Club Brugge-Beşiktaş maçı sırasında attığı tweetlerle siyah beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekti. Tepkilerin içinde ağır küfürlerin olması taraftarı da ikiye böldü.

Daha önce Club Brugge formasını 2009-2013 tarihleri arasında dört yıl giyen Ryan Donk, Belçika ekibinin Beşiktaş 'ı 2-1 yendiği maç sırasında attığı tweet'lerle dikkat çekti.

Donk ilk olarak Brugge'ün ilk golünde, " Gol !.. İhtiyacımız olan buydu" diye mesaj attı. Penaltı pozisyonunda da sevinç işareti yapan Donk, Rafaelov'un golünde de "Rafa döndü ve şutunu çekti. Gooolllll" diye yazdı. Kasımpaşalı oyuncu maç bitiminde de "Harika galibiyet!... Tebrikler Brugge" mesajını yayınladı.

2013'TEKİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA OLAY YARATMIŞTI

Ryan Donk, Aralık 2013'te Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan maçta, eline aldığı bir futbol topunu, sahadaki topa vurmuş ve karşılaşma bu nedenle tekrar edilmişti.
Son Güncelleme: 13.03.2015 08:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.