Fenerbahçe'de yine hüsran

 Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe, Antalyaspor'a da diş geçiremedi:

24 Aralık 2018 Pazartesi 21:52
Fenerbahçe'de yine hüsran






Fenerbahçe'de yine hüsran

   Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçiren Fenerbahçe, Antalyaspor'a da diş geçiremedi: 0-0.Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından ligdeki ilk maçında Erzurumspor'la 2-2 berabere kalan sarı lacivertliler, Antalya deplasmanından da 1 puanla döndü. Fenerbahçe, maç boyunca özellikle Mehmet Ekici'nin etkili oyuunuyla galibiyet fırsatları yakalasa da kaleci Boffin gole geçit vermedi. Öte yandan Roman Neustadter, 75. dakikada ikinci sarı kartı görünce sarı lacivertli takım kalan sürede 10 kişi mücadele etti.

   Süper Lig'de 17. haftanın kapanış maçında alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, sezon flaş takımlarından Antalyaspor'a konuk oldu. İlk yarıya tarihinin en kötü başlangıcını yaparak başlayan ve alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Sarı Lacivertli ekip ilk devreyi 16 puan ile 17. sırada tamamladı. Sezon flaş ekibi Antalyaspor ise 27 puana yükseldi ve Beşiktaş'ı sollayarak 6. sıraya yerleşti.

   Son dakikada Doukara'nın yerine oyuna giren 15 yaşındaki Fehmi Koç, Süper Lig tarihinin forma giyen en genç oyuncusu oldu.

Antalyaspor:  Boffin, Zeki, Yekta, Chico, Serdar, Salih, Cissokho, Nazım, Doukara, Hakan, Bahadır

Fenerbahçe: Harun Tekin, Hasan Ali Kaldırım, Skrtel, Neustadter, Isla, Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Eljif Elmas,  Benzia, Ayew,  Soldado.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAntalyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.