Fenerbahçe, Feyenoord'u ağırlıyor

 Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 08:08
Fenerbahçe, Feyenoord'u ağırlıyor






Fenerbahçe, Feyenoord'u ağırlıyor

   Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.Sarılacivertliler yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 4. hazırlık maçında Hollanda ekibi Feyenoord’u konuk ediyor.

   Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabaka saat 21.00’de başlayacak ve D-Smart 77. kanaldan ekranlara gelecek. Yeni sezon çalışmalarına 28 Haziran Perşembe günü İstanbul'da başlayan sarı lacivertli ekip, 10 Temmuz'a kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptı. Futbolcular, bu süreç içerisinde sağlık kontrollerinden geçip, laktat testine de tabi tutuldu. Sarı lacivertli ekip 1 de hazırlık maçı oynadı. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşan ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Aatif Chahechouhe kaydetti.

   Fenerbahçe, 10 Temmuz Salı günü İsviçre kampı için Lozan şehrine gitti. İlk 2 gün çift antrenman yapan sarı lacivertli ekip, 3. gün İsviçre'nin Lozan takımıyla hazırlık maçı yaptı. Mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Yiğithan Güveli kaydetti. Karşılaşmanın ertesi günü rejenerasyon antrenmanı yapan sarı lacivertli ekip, kampın 5. gününde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Kampın 6. ve 7. günlerinde de yoğun idman programını sürdüren Fenerbahçe, son gün İngiltere Premier lig ekiplerinden Fulham ile hazırlık maçında karşılaştı. Sarı lacivertliler baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi 3-0 kazandı. Golleri Giuliano, Hasan Ali ve Ozan Tufan kaydetti.

   Çalışmalarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe, bugün Hollanda'nın Feyenoord, 1 Ağustos Çarşamba günü de İtalya'nın Cagliari ekipleriyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde hazırlık karşılaşmaları oynayacak. Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi mücadelesine Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda çıkacak. İlk maçları 7-8 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Turda sarı lacivertli ekibin rakibi 23 Temmuz Pazartesi günü çekilecek kurayla belli olacak.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeFeyenoord
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.