Fenerbahçe, Karabük deplasmanında 3 puan peşinde

 Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:53
Fenerbahçe, Karabük deplasmanında 3 puan peşinde






Fenerbahçe, Karabük deplasmanında 3 puan peşinde

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor.. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

   Lig'de 66 puana sahip olan Fenerbahçe, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen rakibini yenerek, şampiyonluk şansını son haftaya taşımayı hedefliyor. Kardemir Karabükspor ile 20. randevusuna çıkacak Fenerbahçe, geride kalan 19 maçta 14 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

   Rakibiyle oynadığı son 6 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe 41 golüne, Kardemir Karabükspor 19 golle yanıt verdi. Sarılacivertliler sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabakadan 2-0 galip ayrılmıştı. Fenerbahçe Karabük'te oynanan 9 lig maçında ise 5 kez kazanırken, 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeKarabük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.