Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Fenerbahçe salı akşamı oyanayacağı Benfica maçı öncesi müjdeli haber geldi.

04 Ağustos 2018 Cumartesi 18:30
Fenerbahçe'ye müjdeli haber






Fenerbahçe'ye müjdeli haber

    Fenerbahçe salı akşamı oyanayacağı Benfica maçı öncesi müjdeli haber geldi. Fenerbahçe’ye Benfica maçı öncesi müjde! Jonas takımdan ayrılıyor…Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile karşılaşacak temsilcimiz Fenerbahçe'ye Portekiz'den müjdeli bir haber geldi. Geçen sezon takımın en golcü ismi olan Jonas takımdan ayrılıyorA Bola’da yer alan haberler göre Brezilyalı golcü, Suudi Arabistan ekibi AL Nassr’ın 5. 2 milyon Euroluk maaş teklifini kabul etti ve son olarak da Benfica Başkanı Vieira’yı da bu transfer konusunda ikna etti.

   34 yaşındaki Jonas’ın transferinin hafta sonu resmileşmesi bekleniyor. Benfica’nın 2014 yazında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda sone eren Jonas geçen sezon Portekiz ekibiyle sahaya çıktığı 41 resmi maçlarda 37 gol atıp 6 da asist yaptı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBenfica
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.