Fenerbahçeli taraftarlardan ilginç kutlama

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Euroleague’de Kızılyıldız ile oynadığı maç öncesinde taraftarlar Zeljko Obradovic’in doğum gününü ilginç bir şekilde kutladılar.

05 Mart 2016 Cumartesi 12:07
Fenerbahçeli taraftarlardan ilginç kutlama






 

Fenerbahçeli taraftarlardan ilginç kutlama 

  Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Euroleague’de Kızılyıldız ile oynadığı maç öncesinde taraftarlar  Zeljko Obradovic’in doğum gününü ilginç bir şekilde kutladılar.

  Maç sırasında trübünlerden açılan “Happy Birtday” pankartı tecrübeli teknik adamı hem sevindirdi hemde şasırttı.

 



Aslında doğum günü 9 Mart olan Obradoviç’in   o gün Lokomotiv Kuban karşılaşması için Rusya'da olacağından dolayı taraftarlar başarılı teknik adam  Zeljko Obradovic’in doğum gününü dün akşam Kızılyıldız maçında kutladı. 

  Sarılacivertli taraftarlar tarafından getirilen doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Zeljko Obradovic, tebrikleri kabul etti.  

Son Güncelleme: 05.03.2016 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakan 2016-03-05 22:33:35

obradovic bu takımın herşeyi simgesi patronu. taraftar onu çok seviyor. hali ile o kadar sevgiyi obradovic de boşa çıkarmıyor inşallah uzun süre takımda kalır.