Fenerbahçeli taraftarlardan Pereira'yı kovun çağrısı

Fenerbahçe taraftarları dün akşam sarı-lacivertlilerin elenmesinin ardından Pereira'nın kovulmasını istedi.

04 Ağustos 2016 Perşembe 10:27
Fenerbahçeli taraftarlardan Pereira'yı kovun çağrısı






F.Bahçeli taraftarların, Monaco hüsranı sonrası sosyal medya ağı Twitter’da başlattığı ‘Pereira kovulsun’ akımı dünyada Trend Topic oldu.

HEDEFTE PEREIRA VAR
Kupasız geçen sezonun ardından bu yıla da Devler Ligi’ne veda ederek başlayan F.Bahçe’de taraftarlar, eleştiri oklarını teknik direktör Vitor Pereira’ya yöneltti.

Devler Ligi’nden elenmenin faturasını Portekizli hocaya kesen taraftarlar ‘#VitorPereirakovulsun’ etiketini Twitter’da dünya gündeminin ilk sırasına soktu. Monaco maçının son düdüğünün ardından yarım saat içinde konuyla ilgili 7 bini aşkın tweet atılırken Pereira’nın oyun sistemi ve kadro tercihleri büyük tepki gördü.

CANER VE PERSIE KARARLARI ELEŞTİRİLDİ
Pereira’nın Caner Erkin ve Robin van Persie ile yaşadığı gerilimlerin de eleştirildiği paylaşımlarda, bazı taraftarlar, F.Bahçe’nin 2014’te vefat eden eski hocaları Luis Aragones’ten beri (2008-09 sezonu) Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamadığını hatırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.