Fransız Gazetesi L'equıpe'den Thıerry Henry İçin 100 Sayfalık Özel Ek

Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - FRANSIZ futbolunun son dönem en önemli yıldızlarından olan Thierry Henry için Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe, hafta sonu 100 sayfalık özel bir ek çıkardı ve Henry'e futbol adına yaptıkları...

01 Aralık 2014 Pazartesi 11:06
Fransız Gazetesi L'equıpe'den Thıerry Henry İçin 100 Sayfalık Özel Ek






Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - FRANSIZ futbolunun son dönem en önemli yıldızlarından olan Thierry Henry için Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe, hafta sonu 100 sayfalık özel bir ek çıkardı ve Henry'e futbol adına yaptıkları için teşekkür etti.

37 yaşındaki yıldız forvet, son 4 sezondur kariyerini Amerika'nın New York Red Bulls takımında sürdürüyor. Birçok kişi tarafından Henry'nin başarılı kariyerinin son maçı olarak gözüken New York Red Bulls-New England karşılaşması oynandı ve Henry'nin takımı maçı 4-3 kaybetti. Maç sonu kendisine sorulan emeklilik sorusuna Henry, "Ben kalbimde futbol sevgisi ile öleceğim. Bu ölüm çok güzel bir ölüm olacak" diyerek duygusal bir cevap verdi.

ARSENAL'E GERİ DÖNÜYOR

İngiltere'de Arsenal'de oynadığı futbol ile dünya çapında üne kavuşan Thierry Henry'nin futbolu bırakması durumunda Arsenal'de Wenger'in yardımcılığını yapacağı söyleniliyor. Henry, 1999 yılında transfer olduğu Arsenal formasını tam 8 yıl terletti ve 228 gol attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.