Galatasaray yeni sezon formaları satışta

Galatasaray yeni sezon formalarını satışa çıkardı.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 08:18
Galatasaray yeni sezon formaları satışta






Galatasaray yeni sezon formaları satışta

    Galatasaray yeni sezon formalarını satışa çıkardı.Galatasaray'ın yeni sezonda deplasman maçlarında giyeceği siyah forma satışa sunuldu. Yetişkin formalarının fiyatı 189,90 lira olarak belirlendi.Galatasaray'ın yeni sezonda deplasman maçlarında giyeceği siyah forma satışa sunuldu.

   

   Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, yaka kısmının sağ tarafında kırmızı, sol tarafında sarı rengin kullanıldığı dış saha formasında "fast fit" teknolojisi kullanıldı. Tasarımda, "İlklerin ve enlerin takımı" yazısı formanın içine işlendi. Yetişkin formaları 189.90, çocuk formaları ise 149.90 liradan satışa çıkarıldı.Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği "Siyah Forma" GSStore.org, GSStore mağazaları, Nike.com ve seçili Nike mağazalarında satışa çıktı. Tasarımda; "ilklerin ve enlerin takımı" yazısı formanın içine işlenmiş bir şekilde yer alıyor. Yaka kısmının sağ tarafında kırmızı, sol tarafında sarı rengin kullanıldığı 2018-2019 sezonu dış saha formasındaki 'Fast Fit' teknolojisi vücuda tam uyum sağlayabiliyor.Yeni dış saha formamız, sonsuza dek yanacak olan Galatasaray meşalesinin renklerini de kollarında taşıyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.