Kadıköy'de muhteşem derbi Fenerbahçe 1 - Galatasaray 1

Süper Lig'te nefesler tutuldu. Kadıköy yeni bir derbi için hazır. Ezeli rekabet bugün Fenerbahçe stadyumunda yeni bir karşılaşma ile renkleniyor.. İşte Kadıköy'de son durum

25 Ekim 2015 Pazar 17:55
Kadıköy'de muhteşem derbi Fenerbahçe 1 - Galatasaray 1







Kadıköy'de muhteşem derbi Fenerbahçe 1 - Galatasaray 1

Tüm Türkiye'nin beklediği dev derbide gülen çıkmadı. Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı. 37. dakikada Diego Ribas, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı oyuna giren Olcan Adın'ın 83. dakikadaki golü skoru ilan etti. Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezlik serisi 16 yıla çıktı.

Tüm Türkiye'nin beklediği dev derbide gülen çıkmadı. Fenerbahçe ile Galatasaray, Kadıköy'de 1-1 berabere kaldı. 37. dakikada Diego Ribas, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi. İkinci yarı oyuna giren Olcan Adın'ın 83. dakikadaki golü skoru ilan etti: Fenerbahçe: 1- Galatasaray: 1.

İki takım da puanını 18'e çıkarırken, Fenerbahçe'nin, Şükrü Saracoğlu'ndaki yenilmezlik serisi 16 yıla çıktı. Beşiktaş, Antalyaspor'u yenerse, siyah-beyazlıların ezeli rakipleri ile arasındaki puan farkı 4'e çıkacak.


DAKİKA 37; Fenerbahçe Diego'nun attığı golle derbide 1-0 öne geçiyor. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortayı Fernando Muslera tokatlayarak uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası yayı içerisinde bulunan Diego'ya geliyor. Diego'nun gelişine yerden çektiği şut Galatasaray ağları ile buluşuyor.

515 milyon liralık Fenerbahçe ile 374 milyon liralık Galatasaray, "16 yıllık gelenek sürecek mi? Yoksa yeni bir tarih mi yazılacak?" sorusuna cevap bulmak için Kadıköy'de derbiye çıkıyor.

İKİ TAKIMIN İLK 11'LERİ...

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Ba, Kjaer, Caner, Souza, Mehmet Topal, Nani, Markovic, Diego, Van Persie

GALATASARAY: Fernandao Muslera - Sabri Sarıoğlu - Aurelien Chedjou - Hakan Balta - Lionel Carole - Selçuk İnan - Bilal Kısa - Yasin Öztekin - Lukas Podolski - Wesley Sneijder - Umut Bulut

SAAT: 19.00
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: Fırat Aydınus
Son Güncelleme: 25.10.2015 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.