KARAMAN'DAN OYUNCULARINA LİG UYARISI

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor maçında oyuncularının en üst düzeyde mücadele etmelerini istedi. Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını ve grupta elde ettikleri liderliğin takımda...

27 Aralık 2014 Cumartesi 11:36
KARAMAN'DAN OYUNCULARINA LİG UYARISI






ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Akhisar Belediyespor maçında oyuncularının en üst düzeyde mücadele etmelerini istedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını ve grupta elde ettikleri liderliğin takımda moralleri yükselttiğini ifade eden Karaman, ligde ilk yarıda kalan 2 maçtan alacakları sonucun çok önemli olduğuna işaret etti. Karaman, "Ligde sahamızda henüz galibiyetimiz yok. Sadece iki deplasman maçında alınan iki galibiyet ile beraberlikler var. Ligde ilk yarıda önümüzde 2 maç kaldı. Bunlardan ilkinde Akhisar Belediyespor'la kritik bir maç oynayacağız. Süper Lig' in iyi takımlarından biri. Oyuncularımıza büyük görev düşüyor. Potansiyellerini en üst seviyeye çıkartarak mücadele etmeleri gerekiyor.  Bunu yapabilirsek son iki maçtan istediğimiz sonuçları da alırız" dedi.
FORVETE UYARI
Süper Lig'in geride kalan 14 haftasında en az gol atan takımlardan biri olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, forvet oyuncularına özel terapiler ve çalışmalar yaptırıyor. 14’üncü hafta sonunda Torku Konyaspor ile birlikte 12 golle ligin en az gol atan 2 takımından biri olan yeşil mavililer’de Karaman, golcü oyuncuları Kweuke, Deniz, Ümit, Holosko ve Lualua ile özel ilgileniyor. Akhsiar maçında forvet oyuncularından çok şey beklediğini ifade eden Karaman, "Bu maç ile kötü gidişatı bitirmeliyiz. Gösterin artık kendinizi. Forvet iyi oynarsa kazanırız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Bu kritik bir maç ve takımın ivme kazanması gerekiyor" uyarılarında bulundu.
3 EKSİK VAR
Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul’da Sarıyer ile karşılaşan Yeşil mavililer, ardından da  Akhisar Belediyespor maçı için Manisa'ya geçti. Çaykur Rizespor’da sakatlıkları bulunan Murat ve Oboabona ile cezalı olan Koray maç kadrosunda yer almayacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.