Karşıyaka Göztepe maçı sonrası olaylar çıktı

Beyin sarsıntısı geçirdiği öğrenilen Berkay Can hastaneye kaldırıldı. Berkay’ın beyin tomografisinin çekileceği açıklandı. Karşılaşma sonrası ise polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı..

10 Nisan 2016 Pazar 19:13
Karşıyaka Göztepe maçı sonrası olaylar çıktı






Karşıyaka Göztepe macı sonrası olaylar çıktı

Karşıyaka Göztepe macı sırasında Karşıyaka stoperi Berkay Can; karşılaşmanın 21'inci dakikasında talihsiz bir şekilde sakatlandı. Göztepeli Diarra ile kafa topuna çıkan genç futbolcu birden yerde kaldı. Kafasına darbe alan futbolcu sedye ile saha kenarına taşınırken, ilk müdahale ambulansta yapıldı. Beyin sarsıntısı geçirdiği öğrenilen Berkay Can hastaneye kaldırıldı. Berkay’ın beyin tomografisinin çekileceği açıklandı. Karşılaşma sonrası ise polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı..

35'İNCİ DAKİKADA 2 TAKIMDAN MEŞALE ŞOVU

Göztepeli taraftarlar, 35'inci dakikada meşale şova başladı. İzmir’in plakası olan 35’ten yola çıkarak 'Tam 35 Göztepe' sloganını benimseyen sarı kırmızılılar, onlarca meşalel yaktılar. Karşılaşmadan önce güvenlik birimlerinin tüm aramalarına rağmen stada yanıcı ve patlayıcı maddeler sokulduğu dikkati çekti. Karşıyaka tribününde de 35'inci dakikanın 30'uncu saniyesinde meşaleler yandı.

GÖZTEPE-KARŞIYAKA SOYUNMA ODALARI

Karşıyaka teknik direktörü Soner Tongulüç, çok iyi hazırlandıkları Göztepe maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Rakibin önemli silahlarını durdurup, hızlı hücumlarla sonuca gitmeyi düşündüklerini ancak başarılı olamadıklarını ifade eden Tongulüç, "İlk golü kornerden yedik. Daha sonra oyunu dengelemeye çalıştık. Geldiğim günden bu yana hiçbir karşılaşmayı 11 kişi tamamlayamadık. Futbolcularımı kırmızı kart görmemeleri konusunda defalarca uyardım. Konsantrasyon eksikliğimizi bir türlü gideremiyoruz. Artık 6 maçımızda en iyi mücadeleyi gösterip, ligi bitireceğiz" dedi. Göztepeli Gencer’in santraya bayrak asmasını da eleştiren Tongulüç, "Bize saygı duymayana ben de saygı duymuyorum. Göztepe taraftarının kulübe ve kişilere sözlü olarak saldırmasını da kabul edemiyorum” diye konuştu.

AURELİO: "ÖNDER ÖZEN İÇİN KAZANDIK"

Göztepe'nin başında ilk maçına çıkan Mehmet Aurelio, takımını çok beğendiğini söyledi. Karşıyaka derbisini teknik direktörü Önder Özen için kazandıklarını belirten Aurelio, "Önder Özen takımın babasıydı" diye konuştu. Karşıyaka’nın zor bir rakip olduğunu da sözlerine ekleyen Aurelio, "Adına yakışır, büyük bir derbi oynadık. Kalan 6 maçımızı kazanıp play off’a kalmak istiyoruz” dedi. Brezilya asıllı Türk çalıştırıcı Gencer’in saha ortasına bayrak diktiği anı ise görmediğini belirtti.

KARŞIYAKA AĞIR YARALI

İzmir derbisinde Göztepe’ye 2-0 yenilerek ligde kalma şansını zora sokan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Bundan sonraki süreçte Karşıyaka kulübüne yakışır şekilde mücadele edip ligi bitireceğiz” dedi.
PTT 1. Lig’deki İzmir derbisinde Göztepe’ye 2-0 yenilerek, ligde kalma şansını iyice azaltan Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, iyi hazırlandıkları müsabakada rakiplerinin önemli isimlerini durdurup, daha sonra hızlı hücumlarla galip gelmeyi planladıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. Derbi maçta alacakları bir galibiyetle moral bulmak istediklerini kaydeden Tolungüç, şöyle konuştu:
"İlk kornerde adam paylaşımında yaptığımız hatanın ardından kalemizde gol gördük. Daha sonra Ömer Can ve Tisdell'le etkili olmaya çalıştık. İkinci yarı ilk 10 dakika önde yaptığımız baskının ardında tam oyunu dengelerken eksik kaldık. Her maçta eksik kalıyoruz. Geri dönüşü bir türlü yapamıyoruz."
Tolungüç, "Bize saygı duymayan rakibe biz de saygı duymuyoruz. İki büyük camia mücadele ediyor, şahıslara ve kulübe yapılan saldırıları kınıyorum. Bize saygı duymayana ben de saygı duymuyorum” ifadelerini kullandı.
Ligde 6 hafta kaldığını hatırlatan Tolungüç, “Kalan haftalarda bize yakışan şekilde mücadele edeceğiz, Şartlarımız bu, biz bunu iyileştirmeye çalıştık, elimizden geleni yapmaya çalıştık. Futbolda bazen sizi itecek güce ihtiyacınız var. Ama maalesef biz o gücü bir türlü göremedik. Bundan sonraki süreçte Karşıyaka kulübüne yakışır şekilde mücadele edip ligi bitireceğiz. Her maç bizim için önemli” dedi.

 
Son Güncelleme: 10.04.2016 19:52
Anahtar Kelimeler:
Karşıyaka Göztepe Maçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.