Karşıyaka'da Altuğ'da başkan adayı

PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın 21 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi Ali Erten'in ardından Mutlu Altuğ da başkan adaylığını açıkladı. Kulüp binasında yönetimine alacağı kişilerle düzenlediği basın...

15 Mayıs 2015 Cuma 14:01
Karşıyaka'da Altuğ'da başkan adayı






PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın 21 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi Ali Erten'in ardından Mutlu Altuğ da başkan adaylığını açıkladı.
Kulüp binasında yönetimine alacağı kişilerle düzenlediği basın toplantısında 1.5 yıldır hazırlık yaptığını belirten Mutlu Altuğ, kulübün yönetimsel, fiziksel ve sportif organlarında köklü değişikliklere ihtiyaç duyduğunu söylerken kısa, orta ve uzun vadeli projeleri olduğunu dile getirdi. Transfer yasağını kaldırılmak için gerekli çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Mutlu Altuğ, "Karşıyaka başkanlığına aday olacak kişi siyasi kimlikten uzak, herkese barışık olmalı" dedi. İlk projesinin Karşıyaka Spor Kulübü Koleji'ni hayata geçirmek olduğunu açıklayan Mutlu Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İzmir'in tanınmış kolejlerinden biriyle görüşmeleri başlattık. Bir sonraki eğitim yılına hazır olacak. Merkezi bir yerde inşa edilecek kolej için arsa sahibi ve kolej yönetimiyle anlaştık. Kulübümüz ve kolejin ismi yanyana olacak. Sıfırdan başlamak yerine hazır bir sistemi uygulayacağız. Sonraki hedeflerimiz spor akademisi oluşturmak olacak. Kolej için gerekli 15 milyon TL kaynağı bulduk. Altyapı oyuncularımız kolejimizde burslu okuyacak."
Rota Koleji ile işbirliği yapacağı öğrenilen Mutlu Altuğ, diğer bir projesinin restoranlar zinciri olduğunu, böylece kulübe kalıcı gelir sağlamak olduğunu dile getirirken şunları söyledi:
"Bu restoranlar kârlarının yüzde 50'sini kulübe bağışlamayı taahhüt etti. Ayrıca sporcu ve kamp merkezi projemiz tamamlanma noktasına geldi. Yeni iş adamlarını kulübümüze kazandırıp, onların fikirlerinden faydalanacağız. Yönetimimiz 18 kişi olacak ancak biz 70 kişilik bir ekibiz. Futbolda taraftarımızı heyecanlandıracak 3 oyuncuyla anlaştık. Almanya, Brezilya ve İstanbul'daki temsilcilerimiz raporlarını bize sunacak. Basketbolda istikrarı bozmayacağız, voleybolda sponsorumuz hazır."
Öte aday Ali Erten'e destek vereceğini açıklayan İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın kendisini de aradığını belirten Kutlu Altuğ, bu konuda şöyle dedi:
"Benimle görüşmek istediğini, herhangi bir başkan adayı tercihi olmadığını söyledi. Dün akşam Ali Erten'i desteklediğini açıklamasına anlam veremedim. Hukuki sorun yaşanmaması için vereceği desteği kongre öncesi Divan Kurulu'na sunmalı. Adaylıktan çekilme gibi bir düşüncem yok."
Mutlu Altuğ'un yönetiminde Serdar Işıldar, Mustafa Celep, Özcan Gündoğdu, İsmail Cirit, Metin Yıldırım, Yener Eyüpoğlu, Ömer Fitöz gibi isimler yer alıyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.