Manchester Unitedlı Shaw ikinci operasyonu geçirecek

  Sercan SAPANATAN,İstanbul- Salı gecesi oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sağ ayağı iki yerden kırılan Manchester Unitedlı Shaw bu haftasonu ikinci operasyonu geçirecek. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre PSV'nin defans oyuncusu...

18 Eylül 2015 Cuma 10:25
Manchester Unitedlı Shaw ikinci operasyonu geçirecek






 

Sercan SAPANATAN,İstanbul-

Salı gecesi oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sağ ayağı iki yerden kırılan Manchester Unitedlı Shaw bu haftasonu ikinci operasyonu geçirecek.

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre PSV'nin defans oyuncusu Hector Moreno tarafından aldığı darbe sonrası ayağı iki yerden kırılan ve sahayı oksijen maskesi ile terk etmek zorunda kalan İngiliz futbolcuya ilk operasyon Çarşamba günü Eindhoven'da yapıldı. İkinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği belirtilen Luke Shaw'ın bu haftasonu İngiltere'de bu operasyonu geçireceği İngiliz basınında yer aldı. Manchester United menajeri Louis van Gaal'in maç sonu yaptığı açıklamada 6 ay sonra sahalara dönebilir dediği Shaw için Manchesterlı sağlık ekibi henüz resmi açıklama yapmadı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.