Muratbey Uşak Sportif geçen yılı aradı

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde sezonu 30 maçta 12 galibiyet, 18 yenilgiyle tamamlayan Muratbey Uşak Sportif, geçen yılı aradı. Uşak temsilcisi, geçen yıl ligdeki ilk sezonunda 16 galibiyet, 14 mağlubiyet alarak yedinci sırada play off'a kaldı....

09 Mayıs 2015 Cumartesi 16:03
Muratbey Uşak Sportif geçen yılı aradı






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde sezonu 30 maçta 12 galibiyet, 18 yenilgiyle tamamlayan Muratbey Uşak Sportif, geçen yılı aradı. Uşak temsilcisi, geçen yıl ligdeki ilk sezonunda 16 galibiyet, 14 mağlubiyet alarak yedinci sırada play off'a kaldı.
Muratbey Uşak Sportif, bu sezon ligde kalmayı haftalar önce garantilemesine rağmen play off'a kalamadı. Antrenör Ozan Bulkaz, "Tarihimizde ilk Avrupa Kupası heyecanını bu yıl yaşayıp Eurochallege Cup'ta çeyrek finali son maçta kaçırdık. Ligin en düşük bütçeli takımı olarak iyi bir sezon geçirdik. Gelecek yıl yeni başarılar hedefliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.