TeknoSA’dan iki yeni mağaza

TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti

05 Eylül 2014 Cuma 12:14
TeknoSA’dan iki yeni mağaza






Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. 
Türkiye’nin 79 ilindeki yaygın mağaza ağı ile teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesi ile yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye ve Türkiye’nin dört bir yanına teknoloji götürmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı. 

Çekmeköy Metrogarden mağazası İstanbul’daki 62. mağaza
İstanbul’daki 62’inci mağazasını Çekmeköy Metrogarden’da açan TeknoSA, toplam 317 metrekarelik alanda İstanbullu tüketicilerine hizmet veriyor. Mağazada beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, son model teknolojik ürünlerden bilişim ve donanım ürünlerine kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü bulunuyor.
TeknoSA Anadolu’daki mağaza sayısını da artırıyor 
Açtığı mağazalarla Türkiye’nin dört bir yanına teknoloji götüren TeknoSA, Tokat’ın 4’üncü mağazasını Erbaa’da açtı. TeknoSA Erbaa mağazası toplam 273 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.
Tüm kanallarda hızlı büyümesini sürdüren TeknoSA, Türkiye’nin 79 ilindeki 307 mağazası ve www.teknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteriyor. Çok kısa bir süre sonra mağazalarını Türkiye’nin 81 iline yaymaya hazırlanan TeknoSA, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak toplam 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.