AKÜ HIRSIZLARI POLİSE YAKALANDI

İzmit’te, kiraladıkları araçla üç kamyondan beş akü çaldıkları iddia edilen iki kişi polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
AKÜ HIRSIZLARI POLİSE YAKALANDI






İzmit’te, kiraladıkları araçla üç kamyondan beş akü çaldıkları iddia edilen iki kişi polisin kovalamacası sonucu yakalandı.
Kiraladıkları bir araçla Çukurbağ Mahallesi’ne gelen Özgür A. (20) ile Gökhan A. (18) isimli iki arkadaş, burada Z.K.’ye ait kamyondan 1 adet, U. K.’ye ait kamyondan iki akü çaldıktan sonra bölgeden uzaklaştı. İzmit Körfez Sanayi Sitesi’ne gelen şahıslar, burada M.C. isimli şahsa ait kamyondan iki akü çaldı.
Polise yapılan ihbar sonucu başlatılan soruşturmada şahısların araç plakası bölgedeki kameralardan tespit edildi. Aracı takibe alan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile araç arasında kovalamaca yaşandı. Baç Kavşağı’nda durdurulan araçtaki Özgür A. ile Gökhan A. gözaltına alınırken, araçta çalınan aküler ele geçirildi. İfadelerinde şahısların paraya ihtiyaçları olduğu ve aküleri satmak için çaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Şahıslar işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.