BAŞKAN KÜÇÜKLER, ÇETİNKAYA ÇİFTİNİN NİKÂHINI KIYDI

AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya’nın kardeşi Şahin Çetinkaya, Mine Çetinkaya ile dünya evine girdi.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN KÜÇÜKLER, ÇETİNKAYA ÇİFTİNİN NİKÂHINI KIYDI






AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya’nın kardeşi Şahin Çetinkaya, Mine Çetinkaya ile dünya evine girdi. Çiftin nikâhlarını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler kıydı. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Başkan Küçükler’in yanı sıra Türkiye Vilayetler Birliği Erzurum İl Temsilcisi Tahsin Bayramoğlu, İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, Madenköprübaşı Belediye Başkanı Şaban Çalışkan ve Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan da iştirak etti. Çiftin aynı zamanda nikâh şahitleri olan belediye başkanları, evlilik dairesine adım atan Çetinkaya ailesine mutluluklar diledi.
Böylesine anlamlı bir törene katılmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Küçükler, şunları kaydetti: “Çetinkaya ailesine ben de mutluluklar diliyorum. Evlilik, insanları birleştiren önemli bir müessesedir. Paylaşma kültürünün bir simgesi olan ve aynı çatı altında yaşayan insanları bir arada tutan evlilik dairesine adım atan çifte mutluluklar dilerim. Bu güzel aileden umuyorum ki vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetişir. Yüce Allah’tan Çetinkaya çiftine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.