Çarşaflı müşteri erkek soyguncu çıktı; Kuyumcuda dehşet

İstanbul'da kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren çarşaflı kişi, erkek çıktı. Elindeki silahla dehşet saçan soyguncuya kuyumcu çalışanları cep telefonuyla direndi.

27 Kasım 2018 Salı 16:29
Çarşaflı müşteri erkek soyguncu çıktı; Kuyumcuda dehşet






Çarşaflı müşteri erkek soyguncu çıktı; Kuyumcuda dehşet

Küçükçekmece'de bir kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren çarşaflı bir kişi silahını çekerek soygun yapmak istedi. Kuyumcunun karşı koyması üzerine defalarca silahını ateşleyen soyguncu yaya olarak kaçtı

Olay İkitelli'de bulunan bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Çarşaf giyerek kimliğini saklamaya çalışan bir kişi, kuyumcu dükkanına geldi. Silahını çeken soyguncu altınları almak istedi. Kuyumcu da bulunan iki kişiden biri silahlı soyguncuya tepki gösterdi.

TELEFONLA VURMAYA ÇALIŞTI

Şahıslardan biri, silahlı soyguncuya elindeki telefonla vurmaya çalıştı. Silahlı soyguncu kısa mesafeden defalarca ateş açtı.

Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Kurşun yağdıran çarşaflı soyguncu olay yerinden kaçarken kuyumcu da soyguncunun peşinden gitti, ancak yakalayamadı.

Güvenlik kameralarını incelemeye alan polis kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.