ÇAYCUMA’DA ALKOL VE AİLE İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine yönelik ‘Alkol ve Aile İçi İletişim’ konulu seminer düzenledi.

22 Ekim 2013 Salı 00:00
ÇAYCUMA’DA ALKOL VE AİLE İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ






Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine yönelik ‘Alkol ve Aile İçi İletişim’ konulu seminer düzenledi.
Çaycuma Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Kişisel gelişim uzmanı Işık Elçi ve daire müdürleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Seminerde konuşma yapan Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Dernek Başkanı Nejdet Özkan şunları söyledi; “Ben Alkol ve Uyuşturucu Derneği Başkanıyım fakat, uyuşturucuyla haşır neşir olmadığım için bu konuda biraz noksanlığım var. Bu federasyonun uyuşturucu bağımlılıklarıyla ilgili bir federasyondur. Bu konuda yakınınızda kim varsa bana ulaşsınlar. Uyuşturucu tedavisi çok önemli alkol gibi değil. Eğer böyle bir yakını veya kimsesi varsa bana ulaştığı zaman tedavisini federasyonumuz hemen üstleniyor. Bu aklınızda bulunsun.” Kişisel gelişim uzmanı Işık Elçi ise “Bugün Kaymakamımızı ziyarete gittik. Kendisi katılamadı, Zonguldak’ta işleri varmış, fakat oradan çıkarken çok güzel bir afiş gördüm. 5 Ekim Dünya Öğretmenler günü diye. Öğretmenler değiştirir yazıyor ne kadar güzel bir şey değil mi? Öğretmenlerin dönüştürmesi mümkün mü?” şeklinde konuştu. Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen seminere katılanlara teşekkür ederek şöyle konuştu; “Değerli Nejdet Hocama, Alkol ve Sigara Mücadele Derneğine gerçekten teşekkür ediyorum. Önemli bir konu tebrik ve teşekkür ediyorum. Bunu Kaymakamlığımızın, İlçe Eğitim Müdürümüzün ve belediyemiz olarak ortaklaşa düzenledik. Günün ortası olduğu için bu kadar toplayabildik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” Seminere katılımın çok az olduğu belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.