MUNZUR DAĞLARI FOTOĞRAFÇILARIN GÖZDESİ OLDU

Tunceli’de Munzur Dağları, sonbahar manzaralarıyla fotoğrafçıların gözdesi oldu.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
MUNZUR DAĞLARI FOTOĞRAFÇILARIN GÖZDESİ OLDU






Tunceli’de Munzur Dağları, sonbahar manzaralarıyla fotoğrafçıların gözdesi oldu.
Tunceli’nin Munzur sıra dağları devamı olan Salördek Dağı, sonbahar manzarasıyla fotoğrafçıların gözdesi haline geldi. Fotoğraf sanatçıları buradaki muhteşem manzarayı kaydetmek üzere araçlara doluşarak erken saatlerde bölgeye gelip fotoğraf çekti. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Barış Aktaş adlı fotoğrafçı, Dersim’de her mevsimin ayrı güzel olduğunu, ancak sonbaharın çok daha farklı olduğunu söyledi. Aktaş, "Dersim’de dört mevsimin çok güzel görüntüsü var. Doğa sanki çıldırmış gibi, sarı, kırmızı, yeşil renkler iç içe geçmiş. Biz de bu hafta sonunu değerlendirmek üzere fotoğraf çekmeye geldik" dedi.
Görüntü ve fotoğraf çeken Ercan Topaç ise, Dersim’in dört mevsiminin ayrı bir güzelliği olduğunu ifade ederek, "Bahar ayrı, yaz ayrı, kış yoğun kar yağışına rağmen ayrı bir güzel. Şu an sonbahar mevsimindeyiz. Bence sonbaharın en güzel yaşandığı yer dersimdir. Pülümür Salördek tarafında sonbaharı tüm renkleriyle hissetmek mümkün. Biz de bu hafta sonunu fırsat bilip, hem sonbaharın güzelliğini ya hissedip yaşamak, hem de fotoğraflamak üzere buradayız. Çözüm süreciyle birlikte bu güzellikleri gezip görme şansını yakaladılar. Umarım süreç bu şekilde işler insanlar Dersim’in doğasını, dört mevsimin güzelliğini tanıma şansını yakalar" diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.