Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetleri Tchibo'da 

Tchibo "Şimdi Tatil Zamanı" adlı yeni koleksiyonuyla, tatilinize keyif katacak pek çok ürünü bir arada sunuyor. Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetlerinin yanı sıra hayatınızı kolaylaştıracak çeşitli aksesuarlar Tchibo'da sizleri bekliyor.

20 Haziran 2018 Çarşamba 10:51
Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetleri Tchibo'da 






Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetleri Tchibo'da 

Tchibo 2018 , yıl boyunca sabırsızlıkla beklediğimiz tatil dönemini yepyeni bir koleksiyonla karşılıyor. Sahillerde göz kamaştıran bir stil oluşturmanız için mayolardan bikinilere, tuniklerden elbiselere ve terliklerden plaj çantalarına kadar farklı ihtiyaçlarınız için şık tasarımlı ürünler Tchibo'da sizleri bekliyor. Fonksiyonel ürünler de sunan Tchibo'da, çantaya dönüşen havlular ve vücut şekillendirme etkili mayolar dikkat çekiyor.

Tchibo "Şimdi Tatil Zamanı" adlı yeni koleksiyonuyla, tatilinize keyif katacak pek çok ürünü bir arada sunuyor. Sahil şıklığınızı yansıtacak plaj kıyafetlerinin yanı sıra hayatınızı kolaylaştıracak çeşitli aksesuarlar Tchibo'da sizleri bekliyor.

Fonksiyonel plaj kıyafetleri

Tchibo'nun yeni plaj koleksiyonu, fonksiyonel özellikleriyle fark yaratıyor. "Fonksiyonel Bikini Üstü", askısız, normal askılı veya arkadan çapraz gibi farklı şekillerde giyilebiliyor. Güneşlenirken veya denize girerken kolaylık sağlayan bu bikini üstünü tamamlayan "Bikini Altı" da bulunuyor. Bikinilerin yanı sıra vücut şekillendirme etkili "Mayo", dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

En havalı elbiseler 

Tchibo'nun zarif omuz detayına sahip elbiseleri tatil modasına şıklık katıyor. Yüzde 100 pamuklu "İşlemeli Omuz Detaylı Elbise" ile omuzları açık ya da Y kayık yaka olarak iki giyim şekline imkân veren "Volanlı Jersey Elbise" tercih edilebilecek seçenekler arasında yer alıyor. Klasik kesimli bir elbise arayanlara "Organik Pamuklu Elbise", tarzına biraz pratiklik ve eğlence katmak isteyenlere ise farklı şekillerde giymeye imkân veren "3'ü 1 Arada Fonksiyonel Elbise" sunuluyor. Tchibo'da göz kamaştıran bir plaj stili oluşturmanız için başka detaylar da bulunuyor: Hızlı kuruma özelliğine sahip, çıkarılabilir yumuşak kalıplı "Tankini Üstü", yüzde 100 organik pamuklu işlemeli "Bluz", yaz günlerinin vazgeçilmezi "Tunik", kırışmaz ve kolay yıkanan "Rahat Pantolon" veya "Volanlı Bluz" bunlardan bazıları...

Çantaya dönüşebilen havlu

Tchibo fonksiyonel tasarım anlayışının en güzel örneklerinden birini "Organik Pamuklu Çantalı XL Plaj Havlusu" ürünü ile veriyor. Yenilikçi tasarıma sahip bu havlu anında bir çantaya dönüşebiliyor. Tatile gidenlere ayrıca; yüzde 100 organik pamuklu "2'si 1 Arada XL Havlu Panço", "Parmak Arası Terlik", "Plaj Çantası" ve "Soğutucu Bölmeli Plaj Çantası" gibi ürünler sunan Tchibo ile alışveriş bir keyfe dönüşüyor. 

"Şimdi Tatil Zamanı" koleksiyonu, 27 Haziran itibariyle www.tchibo.com.tr'de ve tüm Tchibo mağazalarında müşterilerin beğenisine sunuluyor. İsteyen müşteriler 444 28 26 numaralı telefondan Tchibo müşteri hizmetleri hattı üzerinden telefonla da sipariş verebiliyorlar.

* Fonksiyonel Bikini Üstü 79,95 TL

* Bikini Altı 69,95 TL

* Mayo 129,95 TL

* İşlemeli Omuz Detaylı Elbise 149,95 TL

* Volanlı Jersey Elbise 99,95 TL

* Organik Pamuklu Elbise 119,95 TL

* 3'ü 1 Arada Fonksiyonel Elbise 99,95 TL

* Tankini Üstü 99,95 TL

* Organik Pamuklu İşlemeli Bluz 59,95 TL

* Tunik 69,95 TL

* Rahat Pantolon 129,95 TL

* Volanlı Bluz 69,95 TL

* Organik Pamuklu XL Plaj Havlusu ve Çanta 129,95 TL

* 2'si 1 Arada Organik Pamuklu XL Havlu Panço 119,95 TL

* Parmak Arası Terlik 79,95 TL

* Plaj Çantası 49,95 TL


* Soğutucu Bölmeli Plaj Çantası 129,95 TL

Anahtar Kelimeler:
Tchibo 2018
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.