Sarıyer'de down sendromlu gençler kafe açıyor

07 Kasım 2017 Salı 21:22
Sarıyer'de down sendromlu gençler kafe açıyor






Sarıyer'de down sendromlu gençler kafe açıyor
 

Zihinsel engelli gençler tarafından yönetilecek olmasıyla dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan ‘Down Town Event Cafe’ Sarıyer Belediyesi bünyesinde açılıyor.

Sarıyer Belediyesi’nin desteğiyle İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV)’nın hazırladığı sosyal sorumluluk ve istihdam projesi ‘Down Town Event Cafe’ açılıyor. Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bulunan kafe dünyada özel bireyler tarafından yönetilen ilk mekan olma özelliği taşıyor. Sarıyer Belediyesi ve İZEV Vakfı tarafından hayata geçirilen projeyle Sarıyer’de sosyal farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

ROGER WATERS SÜRPRİZİ

Birbirinden özel anlara ev sahipliği yapacak açılışta ayrıca 10 down sendromlu genç tarafından, seramik sanatçısı ve tasarımcı Gökçe Kılıç'ın desteği ile bir ay çalışılarak hazırlanan el yapımı bir sanat eseri olan davetiye, dünyaca ünlü Pink Floyd Grubu’nun kurucusu Roger Waters’a gönderilerek proje için destek istenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.