“SEZONUN EN İYİ OYUNU OYNADIK”

Spor Toto 2.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
“SEZONUN EN İYİ OYUNU OYNADIK”






Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, Sarıyer maçını değerlendirdi. Özkara, Sarıyer karşısında özellikle ikinci yarıda sezonun en iyi oyununu oynadıklarını söyledi.
Oyuncularının hafta içinde moralinin bozuk olduğuna değinen Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara, “3 günde oyuncularımın moralini toplamak doğal olarak zor oldu. Ancak, özellikle ikinci yarıda sezonun en iyi oyununu oynadık. Gerçek futbolumuzu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Golün dışında bulduğumuz önemli pozisyonlar var. Oynanan oyun bizi memnun etti”dedi.
İSTİKRARLI SERİ YAPMAMIZ LAZIM
2.Lig’in zor bir lig olduğunu daha önce dile getirdiğini hatırlatan Özkara, “2-3 maçlık seri yakalayan takımlar kendilerini bir anda play off potasının içinde buluyor. Bu takımlara örnek olarak Giresunspor’u gösterebiliriz. 3 maçlık seri yakalayarak direk play off potasına girdiler. Hafta sonunda oynayacağımız Gümüşhanespor ve üst üste gideceğimiz iki deplasman bizim için çok önemli. Bu kritik noktayı çok iyi geçmeliyiz”ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Özkara Aydınspor 1923’lü taraftarların Göztepeli taraftarlar ile yaşadığı olayları kınarken, sporda fair playin unutulmaması gerektiğini vurguladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.