TUĞLASPOR’DA GÜNEŞ ÇOK DERTLİ

Aydın 1.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
TUĞLASPOR’DA GÜNEŞ ÇOK DERTLİ






Aydın 1.Amatör Küme 4. Grup takımlarından Tuğlaspor’un antrenörü Adem Güneş, “Böyle giderse görevi bırakırım”dedi.
2-0’lık skorla mağlup oldukları Merkez Yeniköyspor karşısında galibiyeti istediklerini kaydeden Güneş, “Futbolun gerçekleri var. Yönetim,teknik adam,futbolcu ve taraftar dörtlüsü futbolda çok önemli. Ancak, Tuğlaspor yönetim anlamında iyi niyetli bir-iki kişinin üzerinde yürüyor. Rakibimiz Merkez Yeniköyspor, bizden daha fazla kazanmak istedi. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. İkinci yarıda ise hakemin taraftarın baskısı altına girmesi de bizi olumsuz etkiledi. Nihayetinde böyle bir sonuç ortaya çıktı” dedi.
Tuğlaspor’da istediği gibi çalışma ortamının oluşmadığını ifade eden Güneş, “Futbolcularla yönetim arasında köprü görevi görmeye çalışıyorum. Ancak bun süreçte beni yıpratıyor. Böyle giderse devre arasında görevi bırakmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.