Vahşi saldırıların yeni hedefi yavru kediler

Hayvanlara yönelik vahşi saldırılar durmak bilmiyor. Dün de İzmir Tire'de yavru bir kedi kesici aletlerle vahşice katledildi.

23 Haziran 2018 Cumartesi 12:41
Vahşi saldırıların yeni hedefi yavru kediler






Vahşi saldırıların yeni hedefi yavru kediler

İnsanlıktan nasibini almamış canavar ruhlu magandaların hedefi haline gelen yavru kedi cinayetine bir yenisi daha eklendi. 
İzmir Tire'de bir kedi kesici delici aletle öldürüldü. Kedinin sahibi öğretmen Reyhan Kalaycı suçlunun bulunmasını istedi.

Tüyler ürperten olay perşembe günü öğle saatlerinde Tire'de Maltepe Caddesi üzerindeki Dinç Evleri mevkisinde meydana geldi. Reyhan Kalaycı isimli bir öğretmene ait olan 15 aylık bir kedi, sitenin bahçesinde ölü olarak bulundu. Kedisini en son olay gününün sabahında gördüğünü ve ona mama verdiğini belirten Kalaycı, kedinin vücudunda ancak delici bir alet yardımıyla oluşabilecek yaralar olduğunu fark etti. Kalaycı, şüphe üzerine kedinin cansız bedenini götürdüğü veterinerin ön otopsi raporunun ardından büyük bir şok yaşadı. Aldığı "kesici delici aletle öldürüldüğü" yönündeki yanıt sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Kalaycı, yetkililerden bu vahşetin sorumlularını bulmalarını istedi.

"YÜREĞİM YANIYOR"

Reyhan Öğretmen, "Yüreğim yanıyor. Bunu yapanın Allah bin türlü belasını versin. Tam 27 gündür bakıyordum ben bu cana. Onu yaşatmak için neler yaptım. Keneleri vardır. Onları temizlettik. Küçücük bir yavruydu. Sabah saatlerinde canlı gördüm öğleden sonra ölü halde. Suçlunun bulunmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.