YAŞLILAR VE GENÇLER "DÜŞLER ALEMİ"NDE

Adana Huzurevi ile Seyhan Huzurevi’nde barınan yaşlılar ve yetiştirme yurdunda kalan gençler, Adana’nın Kozan ilçesinde “Düşler Alemi” projesi kapsamında eğlenceli bir gün geçirdiler.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
YAŞLILAR VE GENÇLER






Adana Huzurevi ile Seyhan Huzurevi’nde barınan yaşlılar ve yetiştirme yurdunda kalan gençler, Adana’nın Kozan ilçesinde “Düşler Alemi” projesi kapsamında eğlenceli bir gün geçirdiler.
İskele’de ağırlanan misafirler için Kozan Barajı’nda tekne turu düzenlendi. Daha sonra Düşler Alemi’ne geçilerek huzurevi sakinleri ve yetiştirme yurdundaki gençler için hazırlanan müzik eşliğinde çiğ köfte ve yemekli etkinlik yapıldı.
Burada bir açıklama yapan Seyhan Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez , “Kozan Belediyesi’nin hazırlamış olduğu SODES Düşler Alemi projesi kapsamında buraya davet edildik. Gerçekten bu program amacına uygun bir şekilde hazırlanmış yaşlılarımız ve gençlerimiz burada birlikte çok mutlu bir gün geçiriyorlar” dedi.
Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, eski nesil ile yeni neslin özlem duyduğu dede torun ilişkisini burada yaşatmayı amaçladıklarını belirterek, “Şu an her şey güzel gidiyor Huzurevi yaşlılarımız ile yetiştirme yurdundan gelen gençlerimiz birlikte güzel bir güne geçiriyor. Biz hepsiyle bir arada olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu.
Huzur evi sakinleri hem şarkı söylediler hem de doyasıya oynayıp halay çekip eğlendiler. Program Dağılcak mesire alanının gezilmesi ile son buldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.