Askeri Darbe son durum, Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı oteli bombaladılar

Darbeci askerler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otelin havadan bombalandığı ortaya çıktı. Halen havada dolaşan darbe yanlısı uçak ve helikopterler için vur emri verildi.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 04:25
Askeri Darbe son durum, Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı oteli bombaladılar






Askeri Darbe Son durum, Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı oteli bombaladılar

Askeri Darbe son durum,Darbeci askerler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otelin havadan bombalandığı ortaya çıktı.

Bu arada bombalanan otelde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri'nin otelden alınarak götürüldüğü açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, havada bulunan darbecilerin kullandığı tüm unsurların vurulması talimatı verildi.

Darbecilerin kullandığı helikopter ve uçakların vurulması için Eskişehir'de konuşlanan Hava Savunma Komutanlığına emir verildiği bildiriliyor.

İstanbul ve Ankara'da halen havada dolaşan uçak ve helikopterlerin düşürülmesi için havalanan uçaklar İstanbul üstünde uçan darbecilerin kullandığı askeri araçları imha edilmesi için jet uçaklarının sesleri sık sık duyuluyor...

MARMARİS'TE HELİKOPTERDEN ATEŞ AÇILDI
 
MARMARİS'in Armutalan Mahallesi'ndeki, Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce açıklama yaptığı Grand Yazıcı Mares Hotel'in üzerinde bir helikopterden ateş açıldığı, bomba da atıldığı belirtildi. Olayda ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair bilgi alınamazken, yakın çevredeki yerlerde kovanların bulunduğu görüldü.





SAKARYA'DA DARBE GİRİŞİMİNDE 69 GÖZALTI


SAKARYA'da, darbe girişimi sonrası Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla subay ve erlerinde bulunduğu 69 asker gözaltına alındı.
Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'ndan yapılın açıklamada Sakarya'da darbeye kalkışan askeri personel hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı. Alınan bilgiye aralarında subay, astsubay, uzman çavuş ve erlerin bulunduğu 69 kişi emniyet güçlerince silahlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltındakiler polis araçları ve 112 Acil ambulanslarıyla Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü binasına getirildi.
Emniyet güçleri Adapazarı Çark Caddesi üzerindeki Çark Kışla çevresinde de önlem aldı. Binlerce vatandaş Çark Kışla önünde protesto gösterisi yaparken, polise sevgi gösterilerinde bulundu. Gözaltına alınan askerler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilirken toplanan kalabalık askerleri linç etmek istedi.
 
Son Güncelleme: 16.07.2016 04:32
Anahtar Kelimeler:
Askeri Darbe Son Durum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.