Kobani'de son durum, PYD, ÖSO'yu yalanladı

Özgür Suriye Ordusu'nun 'Kobani'ye 1300 savaşçı yolladık, Halep üstünden yola çıktı' açıklamasına PYD'den garip yalanlama

24 Ekim 2014 Cuma 15:43
Kobani'de son durum, PYD, ÖSO'yu yalanladı






Kobani'de son durum, PYD, ÖSO'yu yalanladı

Kobani'de Amerikan desteğini arkasına alan terör örgütü PKK'nın Suriye Uzantısı PYD, Özgür Suriye Ordusu'nun açıklamasını yalalnadı. PYD lideri Salih Müslim, ÖSO'yla Kobani'ye savaşçı göndereceğine dair bir anlaşma olmadığını açıkladı.

Reuters'in haberine göre PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Kobani'ye destek olacağı açıklanan ÖSO ile herhangib bir anlaşma yapılmadığını söyledi. Müslim açıklamasında 'ÖSO Kobani'ye savaşçı göndermek yerine IŞİD ile mücadelede ikinci cepheyi açmalı' dedi.
Son Güncelleme: 24.10.2014 15:44
Anahtar Kelimeler:
PYDÖSOyu Yalanladı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rasim 2014-10-24 16:03:32

yalan amerikan bombalarından zafer kazanacaklarını umuyorlar o zaferin üstüne pkklı serefsizlerle sahip çıkacaklar kürtlerin muzaffer komutanları olacaklar
yemezler. orası komabin ışidli tererösitler ise sizden daha zalim hadi bakılım