Bodrum Merter Koleji'nde kız öğrenciye montajlı şantaj

05 Nisan 2016 Salı 12:28
Bodrum Merter Koleji'nde kız öğrenciye montajlı şantaj






Bodrum Merter Koleji'nde kız öğrenciye montajlı şantaj

Bodrum'da daha çok varlıklı ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü Merter Koleji'nde öğrenim göre genç bir kızın fotoğrafı foto montaj yapılması ortalığı karıştırdı. Liseli genç kızın fotoğrafının şantaj aracı haline getirilmesi üzerine öğrencinin ailesi okul hakkında suç duyurusunda bulundu.

AKŞAM Gazetesi'nde Mustafa İnci imzasıyla yayınlanan habere göre Paralel yapının Bodrum’da faaliyet gösteren okulunda montaj rezaleti. Bir öğrencinin çıplak montajlı fotoğrafının sosyal medyada yayılması üzerine aile, okul hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bodrum’da faaliyet gösteren paralel yapıya yakınlığı ile bilinen Merter Koleji’nde 14 yaşındaki C.T isimli kız öğrencinin arkadaşları tarafından montajlı çıplak fotoğraflarının diğer öğrenciler tarafından sosyal medyada paylaşılması ilçeyi karıştırdı.

FOTOĞRAF ALTINDA AHLAKSIZ YAZILAR

Genç kızın ailesi kolej yönetimi ve öğretmenleri hakkında şikayetçi oldu. Anne S.T.  “Kızımın resmini sosyal medyadan alıp, yüzünü bırakıp alt tarafını çıplak hale getirip, yine sosyal medyada aynı okulundaki arkadaşı tarafından resimlerin üzerine ahlaksız yazılar da eklenerek yayıldığını öğrendik. Haftalardır bu olay varmış. Okul idaresi okulun adını düşünmüş, kızımı düşünen hiç olmamış. Anladım ki bu konuyu örtbas etmeye çalışıyorlar. Ben de şikayetçi oldum ve yargı süreci başlattık" dedi.

OKUL AVUKATI; OKULUN SUÇU YOK, ÖĞRENCİLER YAPTI

Merter Eğitim Kurumları Avukatı Şakir Açıkgöz konuyla şu açıklamada bulundu: İki ortaokul öğrencisiyle Bodrum'da başka okulda eğitim gören bir öğrenci'nin Messenger’dan yaptıkları yazışmalar nedeniyle eğitim kurumu sorumlu tutulmaya çalışılıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.