Agü Baskette 2’de 2 Yaptı

ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (AGÜ Spor), ligin 2'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’u da yenerek 2’de 2 yaptı. Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci...

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:11
Agü Baskette 2’de 2 Yaptı






ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı (AGÜ Spor), ligin 2'nci haftasında deplasmanda karşılaştığı Hatay Büyükşehir Belediyespor’u da yenerek 2’de 2 yaptı.
Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi’ndeki ilk maçında Adana Botaşspor ile kendi evinde karşılaşan ve mücadeleyi galibiyetle tamamlayan AGÜ Spor, ikinci maçında da deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 82-72’lik skorla yenmeyi başardı. Böylece ligdeki ilk 2 maçını da kazanan AGÜ Spor, lige iyi bir başlangıç yapmış oldu. AGÜ Spor, ligdeki 3'üncü maçını 8 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Kadir Has Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

FOTOĞRAF
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.