Ahmet Çakar 5-0 skorunu bildi

 Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Beşiktaş arasında dün akşam oyananan ve 5-0 biten karşılaşmanın skorunu Ahmet Çakar önceden bildi

21 Şubat 2018 Çarşamba 12:00
Ahmet Çakar 5-0 skorunu bildi






Ahmet Çakar 5-0 skorunu bildi

   Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Beşiktaş arasında dün akşam oyananan ve 5-0 biten karşılaşmanın skorunu Ahmet Çakar önceden bildi.Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih-Beşiktaş maçı öncesi Ahmet Çakar'ın verdiği skor gerçek oldu. Beyaz Tv’de Ertem Şener’in modere ettiği Derin Futbol programında Ahmet Çakar’ın Bayern Münih-Beşiktaş maçıyla ilgili yaptığı tahmin Sinan Engin’i çılgına çevirmişti. Çakar Bayern Münih’in Beşiktaş’ı 5-0 yeneceğini iddia edince, Sinan Engin skor tahminin bulunduğu kağıdı yırtarak Ahmet Çakar’a sert tepki göstermişti. Dün gece o tahmin tuttuç Beşiktaş, Bayern’e deplasmanda 5-0 mağlup oldu. Ahmet Çakar’ın tahmini gerçek olunce sosyal medyada bu video gündem yarattı.

Son Güncelleme: 21.02.2018 09:24
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBayern Münih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.