AKHİSAR BELEDİYESPOR, İSTANBUL'DA PUAN PEŞİNDE

SEZONA zirvede başladığı Spor Toto Süper Lig'de son 7 maçta 3 puanı bir arada göremeyen Akhisar Belediyespor, yarın ligimizin formda takımlarından Beşiktaş karşısında puan arayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da...

20 Aralık 2014 Cumartesi 13:09
AKHİSAR BELEDİYESPOR, İSTANBUL'DA PUAN PEŞİNDE






SEZONA zirvede başladığı Spor Toto Süper Lig'de son 7 maçta 3 puanı bir arada göremeyen Akhisar Belediyespor, yarın ligimizin formda takımlarından Beşiktaş karşısında puan arayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Lig Tv yayınlayacak. Akigo, rakibiyle oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi aldı.
Yeşil siyahlılar bu sezon 4 büyüklerden Fenerbahçe'yi 2-0 yendi, Galatasaray'a 2-1 yenildi. Trabzonspor'la lig ve kupada oynanan karşılaşmalar beraberlikle sonuçlandı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, "Şanssız bir dönemden geçiyoruz ama oyuncularıma inanıyorum. Beşiktaş'ı deplasmanda yenebilecek güçteyiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.