Akhisar Belediyespor-trabzonsor 5'inci Randevuda

AKHİSAR Belediyespor ile Trabzonspor, Süper Lig'de yarın 5'inci defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 4 maçın üçünü Akhisar Belediyespor kazanırken, Trabzonspor sadece bir kez galip gelebildi....

31 Ekim 2014 Cuma 12:30
Akhisar Belediyespor-trabzonsor 5'inci Randevuda






AKHİSAR Belediyespor ile Trabzonspor, Süper Lig'de yarın 5'inci defa karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında daha önce oynanan 4 maçın üçünü Akhisar Belediyespor kazanırken, Trabzonspor sadece bir kez galip gelebildi. 2012-13 sezonunda Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor, evindeki rövanşı 1-0'lık skorla aldı. Geçtiğimiz sezon güçlü rakibini Manisa'da 3-0 mağlup etmeyi başaran yeşil siyahlı ekip, Trabzon'daki randevuyu da 4-2 kazanarak rakibine ağır bir darbe indirdi. Dört maçta Akhisar Belediyespor toplam 9 gol kaydederken, Trabzonspor rakibine 5 gol attı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.