Akhisar belediyespor'da 1 puan sevinci

SPOR Toto Süper Ligde Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon dördüncü kez geriden gelip puan kazandı. Akhisar Belediyespor, daha önce 2-2 biten Medicana Sivasspor ve Eskişehirspor,...

07 Mart 2015 Cumartesi 14:17
Akhisar belediyespor'da 1 puan sevinci






SPOR Toto Süper Ligde Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon dördüncü kez geriden gelip puan kazandı. Akhisar Belediyespor, daha önce 2-2 biten Medicana Sivasspor ve Eskişehirspor, 2-1 kazandığı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçlarında yenik duruma düşmesine rağmen puan almayı başardı.
Ligde 26 puana ulaşan yeşil-siyahlı ekipte, öğrencilerini kutlayan teknik direktör Roberto Carlos, "İlk yarıdaki performansımızı beğenmedim. Oyuncumarım çabuk pes etti ama ikinci yarıda oyunun hakimi, gol arayan taraf bizdik. Takımımın bundan sonra da bu maçın ikinci yarısındaki gibi oynamasını istiyorum. Sürekli pozisyon, gol arayan bir ekip olmalıyız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.