Akthisar Belediyespor forvetleri rakiplerini korkutuyor

AKHİSAR Belediyespor'un hücum oyuncuları, rakiplerini korkutuyor. Spor Toto Süper Lig'in adından en söz ettiren isimlerinden olan Gekas, uzun süreli gol orucuna Karabükspor karşısında son verdi. Yunanlı yıldız oyuncu, bu sezon Aknhisar...

28 Mart 2015 Cumartesi 15:02
Akthisar Belediyespor forvetleri rakiplerini korkutuyor






AKHİSAR Belediyespor'un hücum oyuncuları, rakiplerini korkutuyor.
Spor Toto Süper Lig'in adından en söz ettiren isimlerinden olan Gekas, uzun süreli gol orucuna Karabükspor karşısında son verdi. Yunanlı yıldız oyuncu, bu sezon Aknhisar Belediyespor'da 13 gol attı.
Devre arasında İngiltere'nin West Ham United takımından gelen Vaz Te, ligde Akhisar Belediyespor formasını giydiği 6 maçta 3 kez ağları sarstı. İngiltere ve Yunanistan'da uzun süre forma giyen Lualua, devre arasında geldiği yeşil siyahlılarda henüz 1 gol atmasına rağmen tecrübesiyle takıma çok katkı sağladı.
Bilal, Bruno, Güray gibi etkili silahları da bulunan Akhisar Belediyespor, ligde bu sezon rakip fileleri 31 kez sarstı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.