Ali Koç “Herhalde bugün yaşananlar sözün bittiği yer olsa gerek”

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray, Rizespor maçı ile ilgili çok tartışılacak iddialarda bulundu.

12 Mayıs 2019 Pazar 10:53
Ali Koç “Herhalde bugün yaşananlar sözün bittiği yer olsa gerek”






Ali Koç “Herhalde bugün yaşananlar sözün bittiği yer olsa gerek” 

   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Galatasaray, Rizespor maçı ile ilgili çok tartışılacak iddialarda bulundu.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanan maçtaki hakem kararlarını eleştirdi. Ülker Stadı’nda oynanan ve 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona eren Akhisarspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, “Herhalde bugün yaşananlar sözün bittiği yer olsa gerek” diye konuştu.

Türk futbolu açısından sıkıntılı bir gün yaşandığını belirten Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

“Türk futbolu açısından son derece üzücü, endişe verici aslında bununla beraber malumun ilanı. Ben gerek seçim sürecinde gerek seçildikten sonra her zaman bu sistemin temizlenmesi gerektiğini üstüne basa basa söylüyorum. Mütemadiyen sistemin kokuşmuş olduğunu, vasatlığın altında olduğunu, teknolojiye rağmen ne kadar kurgulanmış olduğunu görüyorsunuz. Bugün yaşananlara şaşırsam mı, üzülsem mi, gülsem mi bilemiyorum ama hakikaten yazık, çok yazık.”

(Skor)

Son Güncelleme: 12.05.2019 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.