Altınordu'da 173 Gün Sonra Bayram

PTT 1'inci Ligi'nde Adanaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 8'inci haftada galibiyetle tanışan Altınordu'da bayram havası yaşandı. Son olarak 2. Lig'de mücadele ettiği 11 Mayıs 2014'te deplasmanda Bayrampaşa'yı 3-2 mağlup eden...

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:30
Altınordu'da 173 Gün Sonra Bayram






PTT 1'inci Ligi'nde Adanaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 8'inci haftada galibiyetle tanışan Altınordu'da bayram havası yaşandı.
Son olarak 2. Lig'de mücadele ettiği 11 Mayıs 2014'te deplasmanda Bayrampaşa'yı 3-2 mağlup eden Altınordu, tam 175 gün sonra yeniden 3 puan sevinci yaşadı. Geride kalan 7 haftada 4 gol kaydeden Altınordu, güçlü rakibini Halil İbrahim, Taha ve Mertan'la dize getirirken, bu sezon ilk kez bir maçta 1'den fazla gol atmayı başardı. "Lig bizim için yeni başladı" diyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:
"Sezon başından bu yana iyi futbol oynuyor ancak karşılığını alamıyorduk. Artık alışma dönemi geride kaldı. Kendimize olan güvenimizi bir an bile olsun kaybetmedik. İnancımızın sonucunu Adana'da aldık. Bahane üretmeden, rakiplere saygı göstererek ve iyi futbol oynayarak yolumuza devam edeceğiz. Nasıl oynamamız gerektiğini öğrendik. Yeni hedefimiz Antalyaspor. Bu maçı da kazanıp, çıkışımızı sürdüreceğiz."
PASTALI KUTLAMA
Altınordu teknik direktörü Eroğlu ve forvet oyuncusu Mertan, Adanaspor galibiyetiyle çifte mutluluk yaşadı. Genç teknik adam, Adanaspor'u yendikleri gün 42 yaşına, genç golcü ise 22 yaşına bastı. Altınordu kafilesi, Eroğlu ve Mertan'ın doğum gününü karşılaşmanın bitiminde pasta keserek kutladı.
Doğum gününde gol atan Mertan, "Maçta Yusuf, doğum günüm olduğu için penaltıyı benim atmamı istedi. Çok anlamlı bir hediye oldu. İyi oyunumuzun karşılığını aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.