Arkasspor'un Zirve Keyfi

ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi'nde deplasmanda İnegöl Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Arkasspor, Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir belediye'ye 3-2 yenilmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ve Palandöken galibiyetlerinin ardından...

30 Ekim 2014 Perşembe 12:23
Arkasspor'un Zirve Keyfi






ERKEKLER Voleybol 1'inci Ligi'nde deplasmanda İnegöl Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Arkasspor, Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir belediye'ye 3-2 yenilmesiyle liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray ve Palandöken galibiyetlerinin ardından Bursa'dan da 3 puanla dönen mavi beyazlılar, 3 karşılaşmada sadece 1 set vererek, 9 puanla zirveye yerleşti. İnegöl Belediyespor deplasmanında 25-16, 25-20 ve 25-51'lik setlerle sonuca giden İzmir ekibinde Kanadalı oyuncular Perrin ve Schmitt 14'er sayı üreterek galibiyette başrol oynadı. Arkasspor, cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.