Avrupa Ligi'nin en iyisi Obradoviç oldu

  Avrupa Ligi'nin internet sitesindeki "En İyi Başantrenör" anketinde birinciliği Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradoviç aldı.

11 Ocak 2017 Çarşamba 15:42
Avrupa Ligi'nin en iyisi Obradoviç oldu






Avrupa Ligi'nin en iyisi Obradoviç oldu
   Avrupa Ligi'nin internet sitesindeki "En İyi Başantrenör" anketinde birinciliği Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradoviç aldı.Obradoviç ankete katılanların % 31.25 oylarını alarak birinci sırada yer aldı.Dmitris Itoudis % 25 ile ikinci olurken,Davit Blatt %18.75 ile üçüncü oldu.
   Ankette "En İyi Salon" oylamasında ise yüzde %56.25 alarak Zalgirio Arena birinci olurken,% 18.75 ile fenerbahçe Ülker Sports Arena ikinci oldu.Aynı ankette "En Çoşkulu Taraftara Sahip Takım" sıralamasında %56.25 ile Kızılyıldız olurken,%12.5 oy ile Fenerbahçe ikinci sırada yer aldı.






 

 
Son Güncelleme: 11.01.2017 16:00
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeObradoviç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.