Barcelona Leicester City maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu

Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında İspanya La Liga şampiyonu Barcelona, İngiltere şampiyonu Leicester City ile karşı karşıya geldi...

03 Ağustos 2016 Çarşamba 22:46
Barcelona Leicester City maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu






Barcelona, yeni sezona oldukça iddialı hazırlanıyor. Geçen sezonu lig şampiyonluğu ile kapatan ve elde ettiği başarılarla adından oldukça fazla söz ettiren Barcelona, Uluslararası Şampiyonlar Kupasında da mutlu sona ulaşmak istiyor.

LEICESTER SÜRPRİZ PEŞİNDE!
Leicester City cephesinde ise geçtiğimiz sezon yaşanan inanılmaz Premier Lig şampiyonluğunun yankıları sürüyor. Bu yıl şampiyonlar ligi macerasında nasıl bir performans sergileyecekleri merak edilen İngiliz ekibinin Uluslararası Şampiyonluk Kupası'nda da toplayabildiği kadar çok puan toplayarak adını yukarılara yazdırması bekleniyor.

Katalan ekibinde temsilcimiz Arda Turan ilk 11'de sahaya çıktı. Barcelona, 20. ve 45+1. dakikalarda Munir El Haddadi ile 34. dakikada Luis Suarez'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Leicester City ikinci yarıda Ahmed Musa'nın 47 ve 66. dakikalarda attığı gollerle farkı 1'e indirdi: 3-2. Barcelona'da Rafa 84. dakikada attığı golle skoru 4-2'ye getirdi. Maçta başka gol olmadı ve Barcelona rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı..

İLK 11'LER:

Barcelona: Masip, Vidal, Marlon, Mathieu, Camara, S. Roberto, Arda, Denis, Messi, Suarez, El Haddadi.
Leicester City: Zieler, Simpson, Huth, Morgan, Chilwell, Albrighton, Drinkwater, King, Gray, Mahrez, Vardy.

 

Son Güncelleme: 03.08.2016 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.